El Papa, la cultura i la salsa de spaghetti

by

El meu fill em recomana que llegeixi l’article que David de Ugarte ha publicat en el seu blog el pasta 21 de setembre sota el títol “El Papa y la salsa de spaghetti”. El títol pot semblar un frivolitat, però us asseguro que l’article no ho és. D’altra banda és tan fàcil criticar el Papa titllant-lo de conservador o bé alabar-lo per aquest mateix motiu, que sovint perdem la capacitat d’escoltar-lo o de llegir-lo. Per poc que estimeu la filosofia o el pensament, per poc que la “paraula”, és a dir el “logos” tingui per a vosaltres algun sentit, us recomano que llegiu primer el “Discurs al món de la cultura” de Benet XVI i després llegiu també el post d’Ugarte. El temps és per aprofitar-lo i per fer exercicis com aquest que us recomano.


A %d bloguers els agrada això: