Ave, ministra Chacón!

by

La ministra Chacón es va mostrar indignada pel retard de l’AVE, amb el qual no comptava, que la va obligar a anar més ràpid del previst en els compromisos que tenia a Tarragona abans de prendre un nou tren d’alta velocitat de retorn a Madrid.

La ministra va arremetre contra els maquinistes. “No és possible que, després del que ha costat aconseguir els drets dels treballadors, n’hi hagi quatre que abusin sempre dels més febles, que són els ciutadans que sofreixen retards”, va comentar. La ministra va reclamar “un càstig important” per als participants en aquesta vaga encoberta.

Una ciutadania que, des de fa anys, sofreix dia si, dia no, els retards o els accidents, o les suspensions de trajecte, de la xarxa de rodalies de Barcelona, penso que s’ha de sentir una mica indignada per la reacció de la senyora ministra, o potser s’ha de sentir alleugerida pensant que, d’ara en endavant, tot s’arranjarà.

D’altra banda, no deixa de ser interessant que una ministra socialista reclami un càstig important per als participants d’aquesta vaga encoberta, però jo li demanaria: Ha estat més greu aquesta vaga encoberta de l’AVE o ho ha estat la que, ara fa un any, es va produir a l’aeroport del Prat i que va deixar milers i milers de persones en terra?

Aleshores ningú no va comparèixer. El delegat del govern es va fer l’escàpol i cap ministre no va donar la cara demanant “un càstig important” per als treballadors de terra d’IBERIA.

Per cert, què se’n farà d’aquests? Se’ls infligirà un càstig exemplar o oblidarem l’expedient en un calaix perquè aquell dia no viatjava la senyora ministra?


A %d bloguers els agrada això: