Porca misèria!

by

M’he adonat que la senyora Estaràs es troba ofesa. Molt ofesa. Suposo que s’havia creat força expectatives i aquestes no s’han acomplert (o hauria de dir complit?). Però si el 47% és molt, no hi ha dubte que el 53% és més, com observa agudament n’Ignasi Mascaró.

Diu la senyora Estaràs: Sembla mentida que un partit amb només tres diputats –el més petit de tots- sigui el qui presideixi la cambra, on radica la sobirania de la Comunitat de les Balears.

Probablement té raó. No deixa de ser paradoxal que un partit tan petit (i només amb representació a Mallorca) tingui el poder que té. Però la pregunta és òbvia, gairebé hauria de ser innecessària: Quin poder ostentaria UM en un hipotètic pacte amb el PP? Per ventura només li haurien ofert (o hauria de dir oferit?) la consergeria del parlament?

Cal ser hipòcrita per dir coses com aquestes quan, a la passada legislatura, amb la mateixa representativitat a Mallorca, els populars li oferiren el govern del Consell Insular. I no li oferiren la del parlament perquè ells sols es bastaven, atès que tenien majoria absoluta.

Per què sempre tan poca qualitat intel·lectual? Tampoc no ens hem d’estranyar si, a Madrid, abans d’ahir el senyor Rajoy envestia el govern per no haver instal·lat els recentment famosos “amortidors” en els vehicles que utilitza l’Exèrcit al Líban, uns artefactes dels quals Rajoy segurament en desconeixia l’existència dos dies abans i que, quan governava el PP, no es van instal·lar a cap vehicle.

Porca misèria! –com solien dir els italians.


A %d bloguers els agrada això: