Matas i la perversió del resultat electoral

by

Vaig escoltar el reportatge telefònic que, dilluns passat, Ràdio nacional, va fer del míting de Jaume Matas davant dels seus seguidors a Mallorca, on parlà del cas Voramar, que ha implicat el processament i la presó preventiva per al batlle d’Andratx, un funcionari del mateix ajuntament i del que era director general d’urbanisme i ordenació del territori de la nostra Comunitat autònoma.

No podia donar crèdit al que sentia quan, seguit de grans aplaudiments, comparà el cas andritxol de presumpta corrupció urbanística amb els atemptats de l’11-M a Madrid, perquè –com assegurava Matas i tothom corroborava amb l’aplaudiment- ambdós casos són una manera indigna de pervertir el resultat electoral.

Així, doncs, segons opina el nostre president autonòmic, tot el que hem conegut fins ara d’aquest cas és un muntatge per foragitar del poder balear el PP i pervertir d’aquesta manera la lliure voluntat dels electors balears.

Que un president digui això i que els seus correligionaris li ho aplaudeixin implica que estem perdent el nord, que som incapaços d’assumir els errors propis i que no dubtem a l’hora de confondre els ciutadans, per molt que això vagi contra tota norma deontològica. I dic això de la manera més suau possible, perquè si el que insinua Matas fos cert, implicaria que el ministeri fiscal i la judicatura han comès prevaricació i que, per tant, a consciència, actuen contra la llei amb l’únic objectiu de perjudicar el Partit Popular, que ostenta el poder a les nostres illes.

Hem passat, doncs, del perdó que Matas va demanar el primer dia, un cop va destituir fulminantment el director general, a assegurar que tot el que succeeix no és, sinó, una maniobra política.

Il·lògic i, a més, immoral.


%d bloggers like this: