Acebes el vociferador

by

Quan Acebes diu que “Rodríguez Zapatero es una máquina de crear inseguridad en todos los terrenos” és conscient del que diu? Pot parlar d’inseguretat el qui era ministre de l’interior quan a Espanya es produí el major atemptat de la seva història? Pot dir això el ministre que, tot i les evidències que es produïen a mesura que les hores passaven, aquell 11 de març de 2004, continuava creient que l’atemptat l’havia comès una organització diferent de la que el va cometre? És que, en aquestes circumstàncies –les d’un govern que ni tan sols havia detectat la presència d’uns terroristes de signe islàmic a Madrid- els espanyols estàvem més segurs que ara?

Els polítics pensen que a base de mentir, de cridar o de repetir eslògans, la realitat es conforma amb la ficció que ells creen, però no succeeix així, la veritat sempre és força més tossuda del que ells creuen i es va manifestant, de vegades lentament, però sempre de manera inexorable.

——

N.B. He rebut un comentari d’en Pere sobre el meu d’ahir que glossava la victòria de Ségolène Royal a les primàries del PSF. Diu el meu fill des de Tolouse:

Efectivament, Ségo ha guanyat.

1. Va coixa d’idees. La que em fa més por és “sobre Turquia penso el que pensen els Francesos”. Quin drama! Només el fet de pressuposar que hi ha una cosa que es diu “francesos” que té idees homogènies és terrorífic.

2. Les primàries han reforçat el partit, encara que aquí molts no ho veuen així.

Anuncis

%d bloggers like this: