Enveja?

by

“Hay gente que critica la foto de las Azores no tanto porque yo estuviera en la foto, sino porque no estaban los que la critican, que les encantaría”, va dir Aznar abans de dictar la conferencia amb la qual va clausurar un curs d’estiu de la Complutense en homenatge pòstum a Rafael Termes. Pero no va voler aprofundir en la qüestió: “Esto lo dejo para un episodio de mis memorias, donde lo contaré con nombre y apellidos” –La Vanguardia assegura que digué.

Què voleu que us digui? Això podria ser veritat si parlem dels grans líders, però pel que fa als ciutadans corrents, a sant de què hem de tenir-li enveja? Penso que a ningú amb dos dits de front se li haurà ocorregut que un dia podria fer-se una fotografia amb Bush i Blair. I penso també que, si a la majoria de ciutadans se’ls digués que poden fer-se una fotografia amb aquests dos personatges amb la condició que hauran d’assegurar al món que l’Iraq té unes armes que estem segurs que no té, no dubto que la gent es negaria. És clar que sempre hi haurà algun brètol que preferirà fer-se propaganda tot i sabent que haurà mentit al món. Allà ell amb el seu megaloproblema!


A %d bloguers els agrada això: