El sociòleg Amando de Miguel

by

Tinc la impressió que el sociòleg tertulià de la COPE i membre del “Consejo Económico y Social (CES) de la Comunidad de Madrid”, Amando de Miguel, cada dia que passa dóna un pas més en l’estratègia del disbarat. Si l’altra dia anunciava que era “una putada para los niños estudiar en Cataluña”, afirmació en la qual basava el seu suport al referèndum que sol·licita Rajoy; ara assegura en un article publicat a Cuadernos de Pensamiento Político -editat per la FAES, que presideix l’expresident del govern, José María Aznar- que “se puede sospechar el aumento de los casos de violencia doméstica contra las mujeres” en els propers anys a causa de la població forana i a les parelles de fet.

I aquest Amando de Miguel és el mateix que, fa uns mesos, concretament el 19 de setembre, en una reunió del Consell Econòmic, s’enfrontà a la Directora General de la Dona, de la Comunitat de Madrid, senyora Patrícia Flores, a la qual, després de tirar-li a la cara que no sabés què era una mutilació genital, va afirmar rotundament: “El clítoris no es un órgano genital.” I aleshores li va demanar: “¿Tiene usted clítoris?”

És cert que, uns dies més tard, li va demanar excuses en una carta que va fer pública. Però l’important no és això, és veure quin és el tarannà d’aquesta gent que voldria que tornéssim a les cavernes de la intolerància.

Espero i desitjo que mai no ho acabi aconseguint.


%d bloggers like this: