Rectificació

by

Des de Tolosa de Llenguadoc, el meu fill em comenta la meva darrera lletra de batalla sobre el referèndum del diumenge vinent i també el meu escrit publicat ahir al bloc de notes. Els dos li han agradat, però en els dos -diu- hi ha observacions a fer.

En el cas de “Per un sí o per un no”, en Pere opina el següent: “T’ha quedat molt bé l’article d’ahir. Però hi ha un petit detall: els Verds fan campanya pel SÍ, encara que estan dividits com els socialistes. El cas dels verds és molt interessant perquè és l’únic partit que a les darreres eleccions europees va fer la mateixa campanya a tot Europa. Ara aguanten el temporal com poden perquè són molt europeistes i veuen com alguns dels seus se senten atrets pel costat “fosc” (emprant termes de StarWars) i votaran NO.”

Pel que fa “George Yúdice y els drets d’autor”, diu en Pere: “M’ha agradat molt que hagis parlat de Creative Commons! Els teus textos de la teva web estan sota una llicència de Creative Commons! Però, oups! t’has colat! a Libertaddigital no hi tinc cap amic!!!!!!!!!!! són els losantians! els necons desenfrenats! Els meus amics són els de ciberpunk.”

Lamento haver-me confús situant el meu fill en el mateix paquet que els seguidors de Jiménez Losantos, aquest predicador apocalíptic de la COPE al qual, incomprensiblement per mi, els bisbes mantenen com a estrella mediàtica d’una emissora 100% de l’Església Catòlica. D’altra banda, està molt bé la correcció pel que fa als Verds francesos. Per tant, que els meus lectors no els col·loquin a tots dins el mateix sac.


A %d bloguers els agrada això: