El circumloqui

by

Quan la ministra Espinosa ens diu que el transvasament no és un transvasament em recorda aquella escena en què el marit és sorprès per la dona dins el llit amb l’amiga i, agafat in fraganti, s’aixeca i diu: Això no és el que sembla!

Per què s’han de fer tant circumloquis per dir la veritat? Per por a Camps i a Valcárcel?

Molt em temo que aquesta és una por inútil, perquè aquests dos personatges (sobretot el primer) fan de l’anticatalanisme el seu principal combustible ideològic i, facis el que facis, diguis el que diguis, ells sortiran a la palestra per sucar-hi pa.

De tota manera, en el pecat duem ara la penitència, perquè la crisi actual és probablement el resultat de molts errors passats, de moltes demagògies viscudes, i no podem esperar que, de sobte, la cosa es resolgui com un que fa no-res.


A %d bloguers els agrada això: