Cañizares o la hipocresia

by

He llegit a la premsa que el cardenal Cañizares s’oferia a pregar i demanava als cristians que preguem pel rei Joan Carles i per Espanya. De seguida he posat la COPE per veure què en deia. Però no, a la ràdio no passaven el rosari pregant per la monarquia parlamentària espanyola, ni pel rei, ni tampoc per Espanya. Però sí que he escoltat com el locutor feia una atac encès contra el govern amb una sèrie d’indirectes que picaven més amunt. A la nit, escoltant una tertúlia radiofònica, sento com algú explica que aquell mateix locutor havia demanat que el rei abdiqués en el seu fill per mostrar-se incapaç de defensar la unitat espanyola.

Com quedem? No és de la Conferència episcopal la COPE? I si ho és, com és possible que mantinguin aquest periodista estrella que ataca directament la corona espanyola alhora que el cardenal primat ens anima a pregar pel rei? Com es pot qualificar aquesta actitud si no d’hipocresia?


A %d bloguers els agrada això: