La devoradora del PP

by

El que hi va de la nit al dia! Mentre jo em creia (innocent) que Piqué acceptaria un cop més d’enviar-se la saliva, ell va i presenta la dimissió de tots els càrrecs orgànics i institucionals que exercia. Tanmateix era lògic que ara ho fes, com penso que també ho hauria estat quan es va produir el debat sobre l’Estatut de Catalunya, tot i que aquell cop Rajoy va cridar-lo a capítol i aconseguir de parar el cop.

El PP té un problema greu. La delegació de Catalunya necessita radicalitzar-se per obtenir vots (els de l’antinacionalisme); circumstància que, quan es produeix, provoca una gran joia en els fidels que el partit té per tota Espanya (res no ven més entre els fanàtics del PP que l’anticatalanisme); però la radicalització del partit a Espanya acaba allunyant del seu projecte la gent espanyola moderada, i això li impedeix de guanyar les eleccions.

Una desgràcia!

Ah! I que Rajoy es prepari, perquè també ell també acabarà essent devorat per la maquinària mediocre i devoradora de l’integrisme messiànic que Aznar va posar en marxa. En definitiva, per la mateixa maquinària que ara (no sé si en nom seu o prescindint ja d’ell) acaba de devorar Josep Piqué.


A %d bloguers els agrada això: