GAS NATURAL diu prou

by

GAS NATURAL ha dit que ja n’hi ha prou, que es retira de la carrera per comprar ENDESA. Tot el món conservador més lligat al PP està d’enhorabona. “España no se ha roto”, “El estado no ha cedido al chantaje de La Caixa i de los catalanes de Carod

Quines bestieses vam arribar a sentir! És molt probable que si l’ambient no hagués estat tan enverinat per la qüestió de l’Estatut de Catalunya que aleshores es discutia, no s’hagués aixecat tanta polseguera ni s’hagués fet tant d’enrenou, però la pàtria estava en perill i calia posar dempeus tot l’exèrcit de salvació nacional, aquest que, curiosament, guarda silenci davant l’OPA d’e-ON.

“Antes roja que rota” deien les hosts franquistes. “Antes alemana que catalana”, sembla que digui la dreta propera al partit conservador.

I després s’estranyen que sorgeixin independentistes…


%d bloggers like this: