Pero J. Bosch a Internet

by

Quan m’anava a seure a escriure l’article d’avui, que no tenia altre objectiu que de fer saber que un bon amic meu, el doctor Pedro J. Bosch, havia publicat un bloc a internet, em trobo amb un correu del meu fill que em diu: Has vist el bloc d’en Perejaume? Encara que una mica preocupat pel funcionament d’internet, el doctor Bosch està decidit a publicar les seves reflexions en un bloc personal que ben segur tindrà interès. La seva ironia, el seu humor, els seu compromís amb la realitat del nostre país (i ben segur que algunes -inevitables- referències al Barça i als seus cans, Allen i Tronya) ompliran aquesta cosa que sembla que no ocupa lloc -Internet- però que té efectes secundaris.

La blogosfera menorquina se n’ha d’alegrar. Hi connectareu prement aquest punt.


%d bloggers like this: