El Papa va a València

by

El Papa Benet XVI visitarà València la propera setmana i ho farà amb un gran desplegament mediàtic. Tot i que Ratzinger és força més moderat que Wojtila pel que fa a les manifestacions externes, és obvi que la presència del Papa desperti per ella sola prou curiositat i interès.

Tanmateix m’ha frapat la notícia que vaig escoltar dimecres vespre al noticiari de les 20h de Ràdio Nacional. La directora general del medi, senyora Caffarell, indicava que televisió Espanyola s’havia ofert a la Conferència Episcopal per a retransmetre els actes públics de la visita papal i a oferir-los gratuïtament a les altres cadenes televisives, però això no ho han acceptat els bisbes que han optat perquè fos la Televisió Valenciana (depenent de la Comunitat autònoma) la que els transmetés. La diferència entre l’una i l’altra propostes és que, segons explicava Caffarell, la Televisió Valenciana exigeix cobrar per a fer la seva feina, mentre que Televisió Espanyola s’oferia a fer-ho gratuïtament.

Deixo al lector major d’edat que pensi el que vulgui respecte d’aquesta decisió tan meditada.


%d bloggers like this: