I encara més sobre el dopatge

by

El meu interlocutor d’ahir continua enviant-me més informació sobre el debat obert darrerament en matèria de dopatge. Em diu:

“Hola!

Veig que has tret allò meu sobre el dopatge. Aquí tens un altre article tret d’una revista sobre ciència i cultura que defensa el mateix que Sala i Martin:

Però les coses clares, jo trobo el dopatge horrorós, i també trobo horrorós que la gent prengui drogues per anar de festa. Ara bé, què aporta de positiu i de negatiu la prohibició? No estic dient que s’hagi de legalitzar tot, però és necessària una reflexió sobre l’impacte que té aquesta i també la que podria tenir la legalització del dopatge. Què és pitjor per la salut dels atletes? Un dopatge il·legal i clandestí o un dopatge controlat per metges en hospitals normals i a la llum del dia?

Com tot, aquest tema és altament complex i no té una solució adequada… Però el que m’empipa, és comprovar que s’ha arribat a la situació actual sense reflexionar-hi gaire. I a més em fa gràcia sentir parlar de l’ètica de l’esport als corruptes del COI.

De l’article que cito, em sembla molt interessant l’afirmació següent: “Un partit típic de Futbol Americà regularment posa els jugadors en situacions més perilloses i causa més morts o paràlisis que l’ús dels esteroides”

Per no parlar de les conseqüències que té tancar gent de 15 anys en centres d’alt rendiment… etc. etc. etc….”

La polèmica, doncs, continua oberta.


A %d bloguers els agrada això: