Pérez Rubalcaba o la pedra a la sabata del PP

by

És ben curiosa la reacció visceral que, en el PP, ha causat el nomenament d’Alfredo Pérez Rubalcaba com a ministre de l’interior. Rubalcaba, al qual jo vaig qualificar com el “Fouché” espanyol (i no sabria dir si això és exactament un elogi), fou la pedra que s’interposà en la sabata de Rajoy el 13 de març de 2004. A mi –ja vaig dir-ho llavors i penso que ho he repetit alguna vegada- no em va agradar la sortida de Rubalcaba per les pantalles del Canal +, com tampoc m’havia agradat la intervenció de Rajoy a la TV1 criticant (el dia de reflexió!) el que, segons ell, era una actuació inacceptable del PSOE en la campanya, quan el que es va produir fou simplement un esclat espontani d’una ciutadania que veia com, des del govern, se li estava furtant la veritat.

De tota manera, i siguin con vulguin les coses, resulta ben galdosa la manifestació de Rajoy d’acord amb la qual “Pérez Rubalcaba no és un buen interlocutor para el PP”. Ai, caratsus, Mariano! I ja has pensat tu si Acebes i Zaplana són els millors interlocutors per al PSOE? Des de quan el president del govern ha de nomenar els seus ministres amb la mirada fixa als bancs de l’oposició?


A %d bloguers els agrada això: