Duros a quatre pessetes

by

“El Gobierno, estos días, se parece más al ejército de Pancho Villa que al equipo que ha conseguido durante tres años y medio los excelentes resultados que permitirán a este país enfrentar con éxito la crisis financiera y crediticia internacional.”

Aquesta és la conclusió a què arriba Ernesto Ekaizer en un article que publicava ahir El País d’obligada lectura.

Allí s’expliquen les claus del debat obert entre el rigorisme pressupostari del ministre d’Economia i l’alegria dispendiosa del ministres que, seguint la consigna de Rodríguez Zapatero –“feu el que sigui per guanyar les eleccions”-, corren el risc de fer trontollat l’equilibri econòmic del país en un moment de dificultats.

Em sembla que l’article –encara que una mica llarg- és modèlic i val la pena llegir-lo. Us el recomano vivament.


A %d bloguers els agrada això: