Bayrou un 20% en el darrer sondeig

by

Cada dia que passa, el centrista François Bayrou puja en els sondeigs. Segons una enquesta LH2 feta per RMC-BFM TV – 20 Minuts, publicada ahir, 5 de març, Sarkozy, amb un 28%, ocupa el primer lloc, però perd dos punts respecte del sondeig fet els dies 23 i 24 de febrer. Ségolène Royal va segona amb un 27%, però Bayrou assoleix ja un 20%, i ocupa el tercer lloc.

És ben curiós observar com aquest home ha passat d’un 6% a un 20% en molts pocs mesos. Ja sabeu que jo votaria per ell si fos francès, perquè penso que seria una gran alternativa moderada i intel·ligent a la dreta que, si les coses no canvien, acabarà guanyant.

En aquest mateix sondeig, es diu que, en una segona volta entre Sarkozy i Royal, les coses quedarien així: Sarkozy 52%, Royal 48%.

Es tracta només d’enquestes, però no deixen de ser un bon indicatiu.


%d bloggers like this: