Tres afirmacions i una pregunta en motiu del 12 d’octubre

by

1.El fet que Mariano Rajoy digui en privat (però a micròfon obert sense saber-ho) que anar a la desfilada del 12 d’octubre “es un coñazo” el fa humà i creïble.

2.El fet que Leire Pajín aprofiti aquest error per afirmar davant tota la militància socialista que això demostra que Rajoy no té respecte a l’Exèrcit ni creu en les principals institucions del país, la converteix en una demagoga i ens vol convertir a nosaltres en estúpids (i ho lamento molt pels qui la van aplaudir fins a fer-la aixecar de la cadira).

3.Quan Mariano Rajoy, l’any passat, per aquestes mateixes dates, muntava un video dient que per a ell era un honor sentir-se espanyol, s’envoltava simbòlicament amb la bandera de l’Espanya més rància i ens demanava que, per al 12 d’octubre, tots els espanyols demostréssim d’alguna manera el nostre patriotisme, no és que mentís, però és evident que feia la mateixa demagògia que ara ha fet Leire Pajín (per la mateixa raó: la de desgastar l’adversari) i també ens prenia per estúpids.

Per això em demano: Quan podrem tenir en aquest país un govern i una oposició que abandoni la demagògia i no ens prengui per estúpids?


A %d bloguers els agrada això: