On s’amaguen ara els de la teoria de la conspiració?

by

Mentre els candidats a ajuntaments i a comunitats autònomes fan la seva campanya, enfosquida per l’omnipresència dels líders nacionals a totes les ràdios i televisions, mentre José María Aznar (després de declarar el seu amor a Ana Botella i viceversa) es despatxava a Calatayud afirmant que “no puede gobernar un señor [en referència a Zapatero] que no sabe si existe la nación española”, que “ha conseguido que media España no acepte a la otra media, una política de exclusión que los españoles habíamos superado”, tot assegurant que “cada voto que no tenga el PP será un voto para que ETA esté en las instituciones”, mentre escoltàvem, dic, tots aquests assenyats discursos, hem pogut observar que els arguments de la famosíssima “teoria de la conspiración” feien “mutis por el foro” i s’esfumaven de l’escena política i mediàtica com si res.

¿Per què no continuen els Acebes, Zaplanas, Aznars i companyia capolant-nos amb aquell “Queremos saber la verdad sobre el 11-M” que tant els agradava de predicar? Per què de sobte han callat sense fer cap rectificació ni demanar-nos excuses? En el macrojudici que se segueix a Madrid, Agustín Díaz de Mera ha quedat amb el cul a l’aire, i també hi han quedat els culs dels dirigents del PP, el de El Mundo, i el de la COPE, que –sempre hi ha camí a fer- ara assimilen subliminalment el vot al PSOE al vot a ETA. Es pot ser més vil?

Sortosament avui acaba la campanya electoral i demà ens toca reflexionar. Reposarem gustosos després de tanta falsedat i de tanta baixesa moral. El problema és que el proper dilluns, qualsevol que sigui el resultat dels comicis, començarem novament la matraca, que no ens traurem de damunt fins que, a les legislatives –que s’hauran de fer en un termini no superior a deu mesos-, el poble dirimirà se suposa que definitivament.


A %d bloguers els agrada això: