D’Andratx a Alhaurín el Grande

by

No sé si haureu vist a la televisió el moment en què el batlle d’Alhaurín el Grande abandonava la presó després d’haver dipositat els 100.000€ de fiança que li exigia el jutge. Cal veure espectacles com aquest per adonar-se que no només els etarres (ja sigui directament, ja sigui a través de Batasuna) acusen el govern de ser rere les accions de la justícia, com si en aquest país –i en qualsevol del nostre entorn occidental- els jutges fossin una joguina a mans del govern de torn.

Atiat per una plebs excitada i del tot acrítica, Juan Martín Seron, que així es diu el personatge, ha acusat Rodríguez Zapatero de dirigir “una república bananera” el fet més característic de la qual és que “los etarras están en la calle y los humildes detenidos”.

És encara massa aviat per saber què en sortirà, del procés –“¡No vienen a por mí, vienen a por el PP!”, cridava- que ha iniciat la jutgessa de Coín, Isabel María Pérez, però escoltar els crits, el to i el contingut de les manifestacions de l’edil, em va semblar vergonyós.


%d bloggers like this: