Sobre l’homosexualitat

by

Fa un parell de setmanes, un columnista del diari Menorca, membre de l’Opus Dei, Carlos Salord Comella, va publicar un article sobre l’homosexualitat a partir de la premissa ja coneguda que “El homosexual no nace, se hace”. El seu discurs em va fer sentir malament però vaig creure que era millor no fer-ne cas i deixar-lo sense resposta. Greu error el meu, que vaig calibrar en la seva magnitud quan, el passat dissabte, dia 16, vaig llegir l’article del meu amic Pedro J. Bosch, sobre “La cuestión homosexual”. Bosch va substituir el seu habitual article en forma de diari per una resposta contundent, respectuosa i alhora implacable des del punt de vista científic i humà.

La subscric de cap a peus i m’hi adhereixo, alhora que vull declarar, amb tot el respecte personal però també amb tota contundència, que sento vergonya de pertànyer a la mateixa Església de la qual forma part el senyor Salord.

Anuncis

%d bloggers like this: