Que llevin el Consell insular de Menorca!!!

by

Als meus lectors de Menorca no cal que els expliqui com va de calenta a Ciutadella la qüestió del “dic”. Si la cosa cremava, després de les terribles rissagues que han fet destrosses a les embarcacions que estan avarades en el port, ara ja treu foc. I mentre uns polítics (el batlle de la ciutat) diuen que si es fa el dic no n’hi haurà més de rissages, d’altres (la presidenta del Consell insular) afirmen que es continuaran produint. I mentrestant, els tècnics de la Conselleria d’Obres Públiques de la Comunitat autònoma (de qui el port depèn) callen, quan són els únics que haurien de parlar.

Avui, la qüestió del “dic” s’ha convertit en allò que en castellà en diuen una “arma arrojadiza” que serveix per fer-se mal els uns als altres (políticament parlant, és clar), però no per a fer llum en una matèria que, abans de cap altra cosa, necessita bastir-se d’estudis de professionals independents en meteorologia i en oceanografia. Diguem, però, que per als polítics (més per als uns que per als altres) això dels estudis és un perdre el temps, perquè ells (tornem al castellà) “no estan por monsergas”.

Tanmateix, quan un creu que ja ha sentit tots els disbarats possibles, sempre pot escoltar-ne un encara més gran, fent bona la dita (avui els cervantins m’hauran de posar una medalla) que assegura que “todo lo malo es susceptible de empeorar”. En aquest cas, el responsable del disbarat és un antic batlle de Ciutadella pel PP, el senyor Josep Carretero, el qual, segons assegura el diari Última Hora, ha afirmat que “al Consell [insular] l’haurien de llevar. Seria molt millor que depenguéssim directament de Palma”.

Amb personatges com aquest, els acèrrims valedors del “dic” no necessiten adversaris. Ells sols es faran el nus. I he de dir que és una llàstima.


%d bloggers like this: