El “seguidisme” del PP

by

Tinc la impressió que el Partit Popular de Menorca es deixa menjar el terreny en molts camps i això no crec que li sigui bo. No seré jo qui negui la bondat de les iniciatives ciutadanes, però el que no em sembla adequat és que un partit polític de l’envergadura del PP, en lloc de tenir iniciatives pròpies, vagi a remolc de les que proposen alguns moviments associatius.

Primer s’apuntà a la creuada de l’hac promoguda per l’ICM quan el PP semblava que ja havia abandonat aquesta reivindicació lingüística. I ara s’ha mogut a remolc de la Plataforma en favor del Dic (plataforma que els seus dirigents consideren ciutadana i no política), la qual va convocar per dissabte passat una manifestació a Ciutadella. Fou la Plataforma la qui va fer la crida als ciutadans (que, per cert, no respongueren tan massivament com ells pensaven i desitjaven) però les pancartes les portaven els homes forts del PP.

Què vol dir això? De veritat que no ho entenc. Per ventura no té idees pròpies el PP de Menorca? A sant de què s’ha d’apuntar al seguidisme en tost de portar la iniciativa en totes aquestes qüestions?


A %d bloguers els agrada això: