Els grups ultracatòlics i l’homosexualitat

by

He conegut una pàgina a Internet d’un grup catòlic que es defineix així:

El Grupo “Juan Pablo II” somos un grupo de personas, hombres y mujeres, jóvenes y adultos, sacerdotes y laicos, de todo Iberoamérica que, desde su FE CATÓLICA, queremos ofrecer nuestra COLABORACIÓN SOLIDARIA con todos los hombres y mujeres de buena voluntad que quieran COLABORAR EN LOS DISTINTOS OBJETIVOS QUE OFRECE ESTA PÁGINA:

1. DESENMASCARAR y DENUNCIAR LA MENTIRA Y LA MANIPULACIÓN DEL MENSAJE DEL LOBBY GAY.

2. DESENMASCARAR y DENUNCIAR LA MENTIRA Y LA MANIPULACIÓN DE LA INDUSTRIA DEL SEXO.

3. OFRECER UNA CAMINO DE TERAPIA REPARATIVA A TODAS LAS PERSONAS QUE QUIERAN SANAR LAS HERIDAS Y CUBRIR LAS NECESIDADES INSATISFECHAS QUE DIERON LUGAR A LA TENDENCIA HOMOSEXUAL.

4. OFRECER UN ÁMBITO DE APOYO, DE AMISTAD, DE COMUNIÓN Y SOLIDARIDAD A TODAS LAS PERSONAS QUE QUIERAN SALIR DE LA HOMOSEXUALIDAD.

5. OFRECER UNA REFLEXIÓN EN TORNO A LO QUE DEBIERA SER UN PROCESO DE MADURACIÓN PSICO-AFECTIVO-SEXUAL QUE TENGA COMO PRINCIPIO Y FIN EL AMOR DE COMUNIÓN Y DE SOLIDARIDAD.

Autodefinits, a la primera pàgina de la web exposen els seus propòsits immeditats:

Amigo y amiga:

Es posible salir de la homosexualidad.

Es posible sanar todas las heridas emocionales que produjeron la tendencia homosexual, madurar y cambiar.

Es posible salir del sufrimiento, de la esclavitud y de la mentira de la vida gay y hacer un camino de libertad y verdad.

Te ofrecemos en estas páginas unas pistas para andar el camino de la terapia reparativa y un grupo de amigos y amigas con los que caminar.

Si estás dispuesto/a a entregarte a fondo en este camino y dar lo mejor de ti, te esperamos en la sección.

Partint de la idea que l’homosexualitat no té res a veure amb el sexe sinó que és una distorsió de caràcter emocional, tots els articles tracten aquesta materia com a una malaltia, com a una situació errònia que es pot corregir.

D’altra banda, les denúncies contra la que ells denominen “la inquisició gai”, o contra la “manipulació la mentida i l’expansionisme del poder gai” o bé contra el “totalitarisme ideològic del Parlament Europeu” són alguns dels articles que s’hi adjunten.

Jo no sé si els responsables d’aquesta pàgina, com també el catedràtic de teologia jubilat de València, pensen que són les dones les que donen peu als atacs masculins en contra seu i assumeixen la filosofia d’aquella dita xinesa que diu: “quan arribis a casa, el primer que has de fer és bastonejar la dona. Potser que tu no sabràs per què ho fas, però sí que ho sabrà ella.”

Difícilment es pot afrontar amb respecte el tracte als homosexuals si creiem que els gais són malalts que necessiten guarició. I això si no creiem, com el bisbe aquest de no sé quina província espanyola, que Rodríguez Zapatero és el Calígula dels nostres dies per propagar a Espanya l’homosexualitat.


A %d bloguers els agrada això: